WIE BEN IK?

Mijn naam is Eric Jordans en ik woon in Sint-Michielsgestel.

Sinds 2012 werk ik in het onderwijs. Ik werk als docent, ontwikkel onderwijsmateriaal en begeleid studenten. Deze kennis en ervaring heb ik meegenomen in mijn rijschool. En in die rijschool breng ik mijn passie voor het onderwijs en voor autorijden bij elkaar.

Als docent¬†leg ik je het ”hoe en waarom” van het autorijden uit. Ik merk dat velen van jullie beter gaan rijden wanneer je begrijpt waarom een bepaalde verkeerstechnische handeling beter is dan een andere.

Als begeleider help ik je om te gaan met onzekerheden en met spanning. Ik snap best dat het soms moeilijk is om met een bepaalde snelheid over landweggetjes te rijden of in te voegen op een autosnelweg. Als coach help ik je met die twijfels om te gaan.

En tenslotte realiseer ik me dat jullie allemaal uniek zijn. Iedereen heeft specifieke talenten en kwaliteiten. En ofschoon ik met een door mij zelf ontwikkeld standaard lesplan werk, pas ik deze graag voor je aan. Jouw opleiding is op maat gesneden voor jou, omdat jij uniek bent.

Neem contact met mij op via 06 55373092 of via lesenslaagrijschool@gmail.com